Bjart Kvarme er daglig leder i Orange Business Services_foto_Oslo Pensjonsforsikring

Orange Business Services valgte Økern Portal

Med 350 ansatte har IT-selskapet Orange Business Services flyttet inn i splitter nye lokaler i Økern Portal. Dermed er næringsbygget nærmest fullt utleid.

Orange Business Services AS bistår virksomheter med å effektivisere og modernisere prosesser gjennom rådgivning og drift av virksomhetskritiske IT-løsninger. Fra kontorer i Nydalen, flyttet selskapet i november 2022 inn i Økern Portal.

Ansatte i Orange Business Services gleder seg over de nye lokalene.

– Vi er veldig glade over å ha kommet i hus i nye og flotte lokaler, innleder daglig leder i Orange Business Services, Bjart Kvarme.

I lokalene til Orange Business Services finner man blant annet en golf-puttematte som ansatte kan leke seg med.

Tilrettelagt for samarbeid og smidige arbeidshverdager

Richard Groven, forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS som eier Økern Portal, har gledet seg til å få de nye leietakerne inn i bygget.

– Orange Business Services tilfører bygget betydelig kompetanse innen IT og digitalisering. Vi er svært fornøyde med å få inn et så fremtidsrettet selskap, sier Groven, og legger til at byggets 55.000 kvadratmeter med kontorarealer nå er fylt opp, bortsett fra et par mindre arealer.

Klikk her for å se ledige arealer og å komme i kontakt med megler

Kvarme mener at flyttingen til Økern Portal vil bety mye for selskapet i årene fremover.

– Økern Portal, med tilhørende fasiliteter og tilbud, legger til rette for at vi kan fortsette å vokse og skape verdier for våre kunder.

Dronefoto av Økern Portal. Foto: Stema Rådgivning.

Orange Business Services er en del av globale Orange Group, og har blant annet behov for møter og samarbeid med søsterselskaper. Kontorhotellet Tribe og Radisson RED, som ligger vegg i vegg med Økern Portal, har her vist seg å være gode lagspillere.

– Radisson RED-hotellet gjør det utrolig smidig for våre søsterselskaper å være på besøk. Her kan de sove og spise godt før de med bare få skritt er på plass i våre kontorer. Også Tribe, med tilgang til en rekke ekstra møterom- og fasiliteter, er midt i blinken for oss. På travle dager med mye møtevirksomhet, kan vi enkelt flytte noen av møtene hit.

Se bilder og les intervjuet med hotellsjefen

Særlig fornøyd med kontorløsningen og byggets spisesteder

Malling & Co Næringsmegling står for utleie av næringsbygget, hvor Orange Business Services leiekontrakt gjelder nær 5 000 kvadratmeter. Kvarme forklarer at selskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne sitt nye hjem.

– Etter å ha vurdert flere titalls bygg, landet vi på at Økern Portal hadde det beste tilbudet for oss. Her har vi sentrale, fleksible og stilige kontorlokaler, med gode bil- og kollektivforbindelser.

Med en god blanding av åpent landskap, møterom og rom for fokusert arbeid, forteller Kvarme at de har truffet godt med utformingen.

– Vi er også glade for at vi gikk for én stor sosial sone i midten av lokalene. Med kaffemaskinene plassert her, trekkes alle 350 ansatte inn hit. Samtlige får dermed møtt og slått av en prat med kollegaer i løpet av dagen.

Økern Portal har et svært godt mat- og drikketilbud, hvor det gjennom hele dagen tilbys salater, supper og varme retter, nykvernet kaffe og ferske bakevarer. Blant spisestedene finnes også en italiensk og en vegetarisk restaurant.

Klikk her for å se de ulike mattilbudene på Økern Portal.

– Det store og varierte mattilbudet har blitt godt mottatt hos oss. Folk er virkelig positivt overrasket, og bruker spisestedene flittig.

Næringsbygget byr også på toppmoderne treningsfasiliteter og en av byens fineste takterrasser, med 360 graders utsikt over Oslo.

På toppen av Økern Portal finner du Nord-Europas største spiselige takhage. Her er det store arealer for å dyrke frukt, urter og grønnsaker. I tillegg har taket bikuber, løpebane, treningsapparater m.m.

– Når taket på ny åpner til våren, skal vi hygge oss med både lunsj og sosiale sammenkomster i høyden gjennom sommermånedene, sier Kvarme.

Se bilder og les om noen av høydepunktene fra «tak-sesongen 2022» her.

Kvarme forteller om positive tilbakemeldinger, hvor virksomhetens ansatte absolutt er fornøyde med fasilitetene.

– Nå ser vi frem til å gå vinteren og et nytt år i møte i et av Oslos flotteste og nyeste næringsbygg, avslutter Kvarme.

Vurderer du nye kontorlokaler? Finn ut mer om mulighetene for å leie lokaler i Økern Portal.

Se bilder og les sakene:

Førsteklassinger fra Teglverket Skole åpnet «meitemarkhotell» på toppen av Økern Portal

Sjakk bygger bro mellom næringsliv og ungdom på Økern Portal

Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Les og se bilder fra Samdyrkelaget i takhagen på Økern Portal.

Få oppdateringer om Økern Portal

Klikk her for å følge Økern Portal på Facebook 

Klikk her for å følge Økern Portal på Instagram

Om Økern Portal:

Økern Portal er til for både næring og nærmiljø. Her finner du spennende spisesteder og kaffebarer, treningssenter, grøntområder med leke- og treningsfasiliteter og andre tilbud. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark med bikuber, løpebane og tusenvis av spiselige vekster.

Klikk her for å utforske våre tilbud

Vil du vite mer om Økern Portal?