Portalmagasinet

Bli bedre kjent med prosjektet

Økern Portal blir mye mer enn kun et kontorbygg

Lev bedre og jobb smartere

Nærmere 50 000 kvadratmeter blir arbeidsplass for samarbeid, trivsel og kreativitet. Oslo har aldri før sett kontorer som har så gode muligheter for skreddersøm og tilrettelegging basert på ansattes oppgaver og arbeidsdag – i tråd med et moderne arbeidsliv.
23/10/2018/av iteotemplate
Byggingen av Økern Portal er godt i gang

Oslos mest spennende tomt

På Økern er det tett mellom byggekranene. Hovinbyen som består av Hovin, Løren og Økern er åstedet for hovedstadens største endringer. En fornyet bydel skal huse 100 000 mennesker, være arbeidsplassen til titusenvis, og blir et mekka for de som skal shoppe, oppleve, nyte og bade.
23/10/2018/av iteotemplate

Telia flytter til Økern Portal

Selskapet er første store leietaker i den nye teknologiske høyborgen. Økern Portal ble valgt fordi det gir selskapet bedre forutsetninger til å skape en arbeidsplass som engasjerer og inspirerer ansatte, partnere og kunder.
05/09/2018/av iteotemplate

Ny toppattraksjon i Oslos nye bydel

Et nytt storhotell for konferansemarkedet og nærmiljøet på Økern og Løren er planlagt ferdigstilt i 2021. Toppetasjen vil ha 360 graders utsikt til hele byen fra en frodig takterrasse og skybar.
20/03/2018/av iteotemplate

Kontoret for de som ønsker å jobbe smartere

Næringsbygget Økern Portal fylles med løsninger som gir fremtidsrettede og fleksible arbeidsplasser.
19/02/2018/av iteotemplate

Spaden i jorda for Økern Portal

Forberedelsene for oppføring av Økern Portal er i gang.
27/09/2017/av iteotemplate
Økern portal sett ovenfra

Et bærekraftig bygg i hjertet av Hovinbyen

Alle valgene i byggeprosessen til Økern Portal skal være bærekraftige. Det sikrer lavest mulig negativ miljøpåvirkning for både byggeier og leietaker.
16/06/2017/av iteotemplate
Yrende arbeidsliv og folkeliv på Økern portal

Et samlingspunkt for arbeidsliv og folkeliv

En åpen, innendørs markedsgate skaper liv på bakkeplan i Økern Portal. Kaffebarer, spennende pop-up-konsepter, markedsboder og restauranter gjør det til et naturlig samlingspunkt i området.
16/06/2017/av iteotemplate

Gir nytt liv til gamle tomter

Ingenting er overlatt tilfeldighetene i Økern Portal. Byggets plassering på tomten definerer en hel bydel i Oslos neste store utbyggingsområde.
16/06/2017/av iteotemplate

Dette bygget har vi selv lyst til å flytte inn i

DARK Arkitekter fryder seg over Økern Portal. Det sjelden de får jobbe med næringsbygg der utbygger er villig til å investere så mye i kvalitet.
16/06/2017/av iteotemplate
Takterrasse og parsellhager på taket

Oslos første næringsbygg med parsellhager på taket

Taket til Økern Portal skal ha parsellhager med bikuber, løpebane og takterrasser. Parkområdet på innsiden er tilrettelagt for konserter og kulturarrangementer.
16/06/2017/av iteotemplate

Fantastisk lys på fremtidens arbeidsplass

Kontorlokaler som kan tilpasses nær alle ønsker og behov, og vindu fra gulv til tak. Selv de mest kritiske skal ha en utfordring å finne ting å klage på i Økern Portal.
22/05/2017/av iteotemplate