Portalmagasinet

Bli bedre kjent med prosjektet

Illustrasjon Tribe coworking

En ny standard for kontorhotell

4Service utvider sitt tilbud på Økern Portal med coworking-konseptet Tribe.
12/03/2020/av iteotemplate
Kantinemiljø_illustrasjon

Teknologi som skaper nye serviceopplevelser

De som jobber i næringsbygget Økern Portal vil få matanbefalinger basert på aktivitetsnivået gjennom dagen. Nyvinningen sikrer mindre matsvinn, gode ernæringsråd og bedre ressursbruk.
06/01/2020/av iteotemplate
Pål Hauge, Daglig Leder Jobbsprek

Styrkeløft til Økern Portal med nytt treningssenter

Studio Jobbsprek skal tilby trening til både næringsliv og nærområde i Økern Portal fra 2021. – Her kan vi skape noe helt unikt, sier Pål Hauge, daglig leder på studioet. Per dags dato finnes Studio Jobbsprek kun på Aker Brygge, der de har spesialisert seg på tilrettelagt og effektiv trening i ti år. Nå ser de frem til å utvide studioet til Økern Portal.
05/09/2019/av iteotemplate

Økern Portal blir kledd i resirkulert aluminium

Næringsbygget Økern Portal er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert skrapaluminium utgjør fasadens hovedelement.
– For Økern Portal står miljøvennlige og bærekraftige løsninger i fokus. Når dørene åpnes i 2020, vil fasaden være kledd i lavutslippsproduktet Circal 75R, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, byggherre for Økern Portal.
16/07/2019/av iteotemplate
Økern Sentrum blir et urbant område med liv fra morgen til kveld

Nye planer for Økern sentrum

Borte er kjøpesenteret og trolig badelandet, inne i varmen er et «bærekraftig, urbant og levende bysentrum for Oslo og Groruddalen». Føringen er et grønt, smart og inkluderende bymiljø med gater og torg, lik populære områder som Youngstorget, Vulkan og Grünerløkka. Oslo Pensjonsforsikring (OPF) som eier Økern Portal er entusiastisk for justeringen i planene.
13/06/2019/av iteotemplate
Portalen og paviljongen i bakgrunn

Økern Portal åpner desember 2020

Alle som passerer Økern kan nå se at byggene er i ferd med å reise seg på tomten til den bærekraftige portalen. Økern Portal blir Oslos mest unike næringsbygg, og et sted der næring og nærmiljø møtes, står for en ny tenkemåte i Norge. Bygget huser både arbeidsliv og byliv, og pulserer fra morgen til kveld.
12/06/2019/av iteotemplate

Digital tvilling sikrer utvikling og effektiv drift

Newsec Basale er valgt som forvalter og drifter av Økern Portal. De skal være rådgivere for valg av løsninger i byggefasen, og digitalisering er i førersetet i hele prosessen.
18/03/2019/av iteotemplate

Skaper et sentrum for arbeidsliv og byliv

Økern blir bysenteret i nye Hovinbyen, med Økern Portal sentralt plassert som en viktig del av bylivet og arbeidslivet. Det nye sentrumsområdet blir tett knyttet til resten av Oslo og Oslo-regionen med et omfattende kollektivtilbud.
15/03/2019/av iteotemplate
Radisson Red kommer til Økern Portal.

Første Radisson RED-hotell i Norge

Det nye hotellkonseptet Radisson RED kommer for første gang til Norge når hotellet i Økern Portal åpner i 2021. Virksomhetene i Økern Portal får et trendy hotellkonsept vegg i vegg med sine nye kontorlokaler.
28/02/2019/av iteotemplate
Radisson red kommer til Økern Portal.

Skal drifte nytt hotell på Økern

Når Økern Portal står ferdig i 2021 vil en stor del av området vies et hotell på 12 500 kvadratmeter, i bygget som i dag er Lørenfallet 3. Det er Norlandia Hotel Group (NHG) som skal drifte hotellet, og stikkord er 224 rom, store konferansefasiliteter, restaurant og skybar med spektakulær utsikt.
27/11/2018/av iteotemplate
Telia skal bygge sin kultur i Økern Portal

Skaper ny kultur på Økern

Telia tror på det å ta best mulig vare på de ansatte man har, fordi det gjør det også enklere å rekruttere nye. Dette legger tydelige føringer på arbeidet i forkant av flyttingen til Økern i 2020.

– Økern Portal er ett av våre viktigste virkemidler for å skape Norges råeste arbeidsplass og neste generasjons telekom-selskap, sier Sundby.
27/11/2018/av iteotemplate
Telia og Get gleder seg til å flytte til Økern Portal

Derfor skal Telia Norge til Økern Portal

Nordens største mobilselskap er trygge på at de har funnet det beste stedet for sitt nye hovedkontor. Den nye arbeidsplassen skal tiltrekke seg og engasjere ansatte, partnere og kunder i et bygg som er laget for økt samhandling både internt og med andre aktører. Økern Portal har den miljømessige og fleksible profilen som vi ønsker oss, og vi er overbevist om at vi vil trives godt i en ny pulserende bydel som nå vokser frem.
13/11/2018/av iteotemplate
Load more