Portalmagasinet

Bli bedre kjent med prosjektet

Hotell til Økern Portal

Skal drifte nytt hotell på Økern

Når Økern Portal står ferdig i 2021 vil en stor del av området vies et hotell på 12 500 kvadratmeter, i bygget som i dag er Lørenfallet 3. Det er Norlandia Hotel Group (NHG) som skal drifte hotellet, og stikkord er 224 rom, store konferansefasiliteter, restaurant og skybar med spektakulær utsikt.
27/11/2018/av iteotemplate
Telia skal bygge sin kultur i Økern Portal

Skaper ny kultur på Økern

Telia tror på det å ta best mulig vare på de ansatte man har, fordi det gjør det også enklere å rekruttere nye. Dette legger tydelige føringer på arbeidet i forkant av flyttingen til Økern i 2021.

– Økern Portal er ett av våre viktigste virkemidler for å skape Norges råeste arbeidsplass og neste generasjons telekom-selskap, sier Sundby.
27/11/2018/av iteotemplate
Telia og Get gleder seg til å flytte til Økern Portal

Derfor skal Telia Norge til Økern Portal

Nordens største mobilselskap er trygge på at de har funnet det beste stedet for sitt nye hovedkontor. Den nye arbeidsplassen skal tiltrekke seg og engasjere ansatte, partnere og kunder i et bygg som er laget for økt samhandling både internt og med andre aktører. Økern Portal har den miljømessige og fleksible profilen som vi ønsker oss, og vi er overbevist om at vi vil trives godt i en ny pulserende bydel som nå vokser frem.
13/11/2018/av iteotemplate
Økern Portal blir mye mer enn kun et kontorbygg

Lev bedre og jobb smartere

Nærmere 50 000 kvadratmeter blir arbeidsplass for samarbeid, trivsel og kreativitet. Oslo har aldri før sett kontorer som har så gode muligheter for skreddersøm og tilrettelegging basert på ansattes oppgaver og arbeidsdag – i tråd med et moderne arbeidsliv.
23/10/2018/av iteotemplate
Byggingen av Økern Portal er godt i gang

Oslos mest spennende tomt

På Økern er det tett mellom byggekranene. Hovinbyen som består av Hovin, Løren og Økern er åstedet for hovedstadens største endringer. En fornyet bydel skal huse 100 000 mennesker, være arbeidsplassen til titusenvis, og blir et mekka for de som skal shoppe, oppleve, nyte og bade.
23/10/2018/av iteotemplate

Telia flytter til Økern Portal

Selskapet er første store leietaker i den nye teknologiske høyborgen. Økern Portal ble valgt fordi det gir selskapet bedre forutsetninger til å skape en arbeidsplass som engasjerer og inspirerer ansatte, partnere og kunder.
05/09/2018/av iteotemplate

Ny toppattraksjon i Oslos nye bydel

Et nytt storhotell for konferansemarkedet og nærmiljøet på Økern og Løren er planlagt ferdigstilt i 2021. Toppetasjen vil ha 360 graders utsikt til hele byen fra en frodig takterrasse og skybar.
20/03/2018/av iteotemplate

Kontoret for de som ønsker å jobbe smartere

Næringsbygget Økern Portal fylles med løsninger som gir fremtidsrettede og fleksible arbeidsplasser.
19/02/2018/av iteotemplate

Spaden i jorda for Økern Portal

Forberedelsene for oppføring av Økern Portal er i gang.
27/09/2017/av iteotemplate
Økern portal sett ovenfra

Et bærekraftig bygg i hjertet av Hovinbyen

Alle valgene i byggeprosessen til Økern Portal skal være bærekraftige. Det sikrer lavest mulig negativ miljøpåvirkning for både byggeier og leietaker.
16/06/2017/av iteotemplate
Yrende arbeidsliv og folkeliv på Økern portal

Et samlingspunkt for arbeidsliv og folkeliv

En åpen, innendørs markedsgate skaper liv på bakkeplan i Økern Portal. Kaffebarer, spennende pop-up-konsepter, markedsboder og restauranter gjør det til et naturlig samlingspunkt i området.
16/06/2017/av iteotemplate

Gir nytt liv til gamle tomter

Ingenting er overlatt tilfeldighetene i Økern Portal. Byggets plassering på tomten definerer en hel bydel i Oslos neste store utbyggingsområde.
16/06/2017/av iteotemplate
Load more