Radisson RED åpner dørene 15. juli

Det nye hotellet på Økern Portal byr på freshe hotellfasiliteter, kunst, kultur og 360 graders panoramautsikt over hovedstaden fra toppetasjens takterrasse. La sommeren komme!

Med lang erfaring fra Radisson Hotel Group, er Jørgen Holte klar som hotellets første direktør.

– Jeg gleder meg stort til å ønske gjestene velkommen og se liv og røre innenfor det splitter nye hotellets røde vegger, sier den ferske hotelldirektøren.

Radisson RED er et nytt brand i Radisson Hotel Group. Globalt teller Radisson RED 17 hoteller. Hotellet på Økern Portal driftes av Norlandia Hotel Group (NHG), og blir det tredje i Norden, etter Gardermoen og Aarhus.

Klikk her for å besøke hotellets hjemmeside.

Store planer for kunst- og kulturopplevelser

For hotellet blir kultur et viktig kjennetegn. Blant annet vil etasjene prydes av modige og tøffe fotografier, som Radisson har utviklet selv. Bildekunsten har mennesker i fokus.

– Nettopp menneskers opplevelser er det viktigste ved hotellkonseptet Radisson RED. Med inspirasjon i kunst, kultur og musikk, søker vi det som gir glede i livene våre både for ansatte og gjester.

Med gode hverdagsopplevelser som drivkraft, vil hotellet utvikle egne konsepter, som blant annet kunstutstillinger og liveopptredener.

– Vi ønsker å skape en arena hvor først og fremst nye uetablerte kunstnere og artister kan få vise seg frem, men også etablerte er velkommen. Våre konsepter vil favne så bredt vi kan innenfor musikk, sceneunderholdning, kunst og fashion, sier Holte.

Sol og utsikt fra morgen til kveld

BREEAM er Europas viktigste miljøsertifiseringsmetode for bygninger. Med kvalitet og bærekraft som viktigste rettesnorer, er hotellet, som Økern Portal, bygd med metoden BREAAM-NOR, i kategorien Excellent.

I 12.etasje venter en stilig bar med innendørs sittegruppe, stor uteservering på takterrassen og Oslo sin kanskje aller beste utsikt. I sommermånedene vil gjester og besøkende her kunne nyte solen hele dagen, fra tidlig morgen til sent på kveld.

12.etasje rommer også tre møterom, med makskapasitet på 120 personer i kinooppsett.

– Etasjen kan brukes til alt fra konferanser, private arrangementer, middager og hotellets egne underholdningskonsepter. Toppetasjen gleder vi oss særlig til å vise frem!

I hotellets møtesenter ligger en rekke møterom, inkludert fem toppmoderne styrerom.

– I tillegg til resepsjonen, rommer Lobbyetasjen også frokostservering og restaurant, og en utendørs terrasse ved restauranten gjør at sommerens gjester kan nyte frokosten ute i morgensola, sier Holte.

Gjestene kan boltre seg på 204 rom med store vinduer og gode lysforhold, hvorav åtte får egne rause uteterrasser. Trenger du å koble av med favorittserien etter en lang dag, har alle rommenes TV-er innebygd Chromecast.

Les og se bilder fra taket på Økern Portal – Nord-Europas største spiselige takhage.

Business og pleasure i levende og urbane omgivelser

Økern Portals utvikling skjer midt i et nyskapende og urbant område av byen. For leietakerne i Økern Portal, som består av både små og store virksomheter, vil hotellets plassering være fordelaktig.

Flyfoto av Økern Portal og Løren, tatt i 2021.

– Tilreisende kunder, samarbeidspartnere og kollegaer til disse virksomhetene kan sjekke inn, spise, hvile og sove – vegg i vegg med Økern Portals kontorer.

Holte håper at også de som har arbeidsplassen sin på Økern Portal til daglig, vil benytte seg av hotellets tilbud og fasiliteter.

– Kom gjerne innom for en matbit eller et glass med kollegaer etter jobb, eller bli med på noen av hotellets mange kommende arrangementer.

Holte forteller at konseptene som nå jobbes ut på hotellet, går hånd i hånd med Økern Portals visjon om å skape et bærekraftig fellesskap for både næring og nærmiljø.

– Økern Portal og hotellkonseptet RED en svært god match. Vårt felles mål er at både gjester, Osloboere og ansatte på hele Økern Portal kan finne glede i små og store hotell- og kulturopplevelser innenfor portalens vegger i årene som kommer.

Kortreiste bystemning for nærmiljøet

 Hovinbyen, Økern og Løren-området er et raskt voksende og yndet sted for familier og unge mennesker i etableringsfasen. Til disse ser Holte frem til å kunne tilby byopplevelser rett utenfor døra.

– Hos oss kan trøtte småbarnsforeldre kjøpe seg en kaffe på trilletur, eller ha datenight med middag og kanskje til og med overnatting, med kort vei hjem til leiligheten og barnevakten.

I tillegg til restauranten på Radisson RED, huser Økern Portal en rekke spennende spisesteder. Står en frikveld eller noen spontane hyggetimer med venner for tur, kan ikke minst baren og takterrassen i 12.etasje by på avkobling og underholdning.

– Jeg håper også at de som bor i nærområdet vil bruke hotellet til familietilstelninger og merkedager. Hos oss kan de arrangere både dåp, bursdager og konfirmasjoner, bare et steinkast unna hjemmene sine.

Se oversikten over tilbud i Økern Portal.

Brenner for gode gjesteopplevelser

Selv om hotellet blir malt med urbane og freshe pensler i utforming og tilbud, har gjestenes alder ingenting å si.

– Uansett om du er student, forelder eller pensjonist, er du hjertelig velkommen. I Radisson RED så sier vi be yourself, og det mener vi fult ut!

Den ferske hotelldirektøren brenner for gode gjesteopplevelser.

– I staben trenger vi mangfold, kreativitet og mennesker med ulike interesser. Innspill og engasjement fra et sammensatt team vil bidra til at vi hele tiden kan utvikle RED-konseptet og vårt hotelltilbud, og dermed skape så gode og unike gjesteopplevelser som mulig.

Holte ser frem til åpningen av hotellet 15 juli, og ikke minst til å ta fatt på en ny hotellhverdag sammen med kollegaer og besøkende.

–  Økern Portal er en destinasjon i seg selv. Med et nytt, levende og spennende hotellkonsept, gleder vi oss til å bidra til å gjøre denne destinasjonen attraktiv for både tilreisende, Osloboere og portalens leietakere!

Les og se bilder: Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Se oversikten over tilbud i Økern Portal.

Besøk https://www.undertaketoslo.no/ for mer informasjon om aktiviteter og spisesteder på Økern Portal.


Få oppdateringer om Økern Portal

Klikk her for å følge Økern Portal på Facebook 

Klikk her for å følge Økern Portal på Instagram

Vil du vite mer om Økern Portal?