Forsøkte å ringe Runar nå, men han plukket ikke opp.

Fortsatt mulig å sikre seg kontorlokaler i Økern Portal

Det er fortsatt mulig å sikre seg kontorer i Oslos mest spennende nybygg. Fleksible og attraktive lokaler, nyskapende matkonsepter, smart teknologi og levende takterrasse er noen av stikkordene for Økern Portal, bygget som lager bro mellom næringsliv og nærmiljø.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Da planene for Økern Portal ble presentert for få år tilbake, sa arkitektene i DARK arkitekter at «Dette bygget har vi selv lyst å flytte inn i». De så at dette ville bli et helt unikt næringsbygg med fleksible muligheter.

– Økern Portals tydelige konturer har reist seg, og man kan se hvilken sentral posisjon bygget har på Økern og Løren, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, som eier Økern Portal.

I desember 2020 flyttet Telia inn, og siden den gang har blant annet Digitaliseringsdirektoratet, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, Arribatec, Fiskars, Phonero, Iteo, Studio Jobbsprek, vEX frisør og Thrana Klinikken flyttet inn i det nyskapende bygget.

Les også: Telia skaper Norges råeste arbeidsplass i Økern Portal

For små og store

Kontorlokalene har store flater og høye vinduer. Arealene kan innredes slik leietakerne ønsker det, med stor fleksibilitet for alt fra aktivitetsbaserte arbeidsplasser til cellekontorer.

– Her er det tre meter under taket med gode lysforhold. I enkelte områder er det doble takhøyder. Lokalene kan deles av både horisontalt og vertikalt, noe som betyr at man kan få store flater, eller dele kontorene over to luftige etasjer. Arealene er svært fleksible med bla. datagulv i hele bygget. Det er sjeldent man ser et næringsbygg med så store valgmuligheter. Det gjør at både små og store virksomheter vil trives i bygget, fremholder Groven.

Klikk her for å laste ned prospekt for Økern Portal

Klikk her for å se ledige arealer og forslag til plantegninger

Foto: Vedal

Plassert midt i smørøyet

Økern Portal er sentralt plassert på Økern, i kun få minutters gangavstand fra både Løren og Økern T-banestasjoner. Det er også et rikt busstilbud i nærområdet, og god tilrettelegging for syklister. Bygget ligger sentralt ved Ring 3. Økern Sentrum vis à vis skal bli et grønt, smart og inkluderende bymiljø med gater og torg, lik populære områder som Youngstorget, Vulkan og Grünerløkka.

– De foreliggende planene for Økern Sentrum er helt i tråd med våre visjoner for Økern Portal, nemlig at næringsliv og nærmiljøet skal ha glede av hverandre, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring.

Les også: Økern Portal blir sentrum i Oslos neste byområde

De som jobber på Økern Portal har tilgang til moderne kontorfasiliteter, samtidig som alle nødvendige servicetilbud finnes i bygget. Økern Portal har vært et av fastlands-Norges største byggeprosjekter, med totalt 80.000 kvadratmeter. Bygget består av 55.000 kvadratmeter kontorlokaler og 3000 kvadratmeter med bespisningsstilbud og tjenester. I tillegg er et av Norges første Radisson RED-hotell en del av komplekset.

Unike fasiliteter for byggets ansatte

De som jobber i Økern Portal vil merke at de er i et av Norges smarteste næringsbygg. Oslo Pensjonsforsikring med samarbeidspartnere har satt leietakernes behov i sentrum i utviklingen av bygget:

Unike matopplevelser: 4Service drifter spisestedene og kafeene i bygget, samt co-working konseptet; Tribe. Tilbudet er til for både nærmiljøet og de rundt 3000 menneskene som jobber i bygget. Det er ikke kantiner i tradisjonell forstand i Økern Portal, men kafeer og restauranter som beboere og ansatte bruker side om side. Konseptene er spesialutviklet for Økern Portal med bærekraft i fokus, eksempelvis benyttes det råvarer som dyrkes på taket, og alt matavfall går inn i en komposteringsmaskin som omdanner restene til nytt næringsrikt kompostpulver til gjødsling på taket.

Les om spisesteder og tilbud i bygget

Smart teknologi: Gjennom en digital tvilling av bygget kan forvaltning og vedlikehold gjøres basert på sanntidsinformasjon, noe som for eksempel kan sørge for kontinuerlig tilpasset ventilasjon, temperaturregulering og renhold basert på behov. Det sikrer høy kvalitet på løsningene som tilbys kontorbrukere og annen virksomhet i bygget.

Alle tjenester i bygget: Det omfangsrike bespisnings- og serviceområdet, som er åpent tilgjengelig for både ansatte og beboere i nærmiljøet, preges av kafeer, restauranter og servicetilbud som frisør, treningssenter og behandlingstilbud. Noe som er med på å forenkle hverdagen. Målet er at bygget skal pulsere fra morgen til kveld, og bli en naturlig forlengelse av Økern Sentrum mot Løren.

Se bilder og les om treningssenteret Studio Jobbsprek

Nord-Europas største spiselige takhage: Takparken på Økern Portal er en attraksjon i seg selv. Her finnes tusenvis av spiselige vekster, områder for å dyrke grønnsaker, løpebane, bikuber og treningsapparater. Her kan både ansatte og beboere i området nyte lunsjen med 360 graders utsikt over Oslo.

Se bilder og les saken: Dyrker frukt, urter og grønnsaker på toppen av Økern Portal

Les også: Takparken på Økern Portal mottar DOGA-prisen for design og arkitektur og Scandinavian Green Roof award

BREEAM Excellent: Økern Portal er bygget og driftes etter strenge miljøkrav, og er blant de aller mest miljøvennlige byggene i sin klasse. Bygget har energiklasse A og er BREEAM NOR Excellent-sertifisert, som viser at bærekraft er ivaretatt i alle ledd. Blant annet er 75 prosent av aluminiumen i den spektakulære fasaden er resirkulert og Økern Portal har fått en supermoderne-energiløsning som utnytter energi fra grunnvann

Vil du vite mer? Klikk her for å se ledige arealer og å komme i kontakt med megler for visning

Vil du vite mer om Økern Portal?