Studio Jobbsprek åpner i Økern Portal

Studio Jobbsprek åpner et 2150 kvadratmeter stort treningssenter i Økern Portal. Se bilder og les om det unike tilbudet.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Studio Jobbsprek Økern Portal blir et helt unikt trenings- og opplevelsestilbud til både næringslivet og nærområdet. Treningssenteret vil være på hele 2150 kvadratmeter med gjennomførte lokaler og det beste utstyret.

– Vi gjør alt vi kan for at dette treningssenteret skal bli helt unikt – vi gleder oss til å åpne og vise dere fasiliteter hvor ingenting hører til tilfeldighetene, så raskt myndighetene tillater det, innleder Hild-Elin Hjelmeland som er medeier og markedsansvarlig i Studio Jobbsprek.

Hild-Elin Hjelmeland i Studio Jobbsprek

I treningssenteret på Økern Portal vil man finne et bredt treningstilbud for alle aldere med blant annet:

  • Resepsjon og lounge med juice- og kaffebar, spisebord og behagelige lenestoler
  • 900 kvadratmeter tilrettelagt for egentrening innen styrke og kondisjon
  • Fem grupperom for ulike aktiviteter som dans, yoga, sirkel- og løpetrening.
  • Gruppetimer og aktivitetspark for barn og ungdom med blant annet klatrevegg og hinderløype.
  • Et nyskapende tilbud som kombinerer e-sport og aktivitet
  • Behandlingsavdeling med massører, naprapater, fysioterapeuter og osteopater
  • Tilgang på spesialister innenfor ernæring og psykologi

– Konseptet handler om å tilby en skreddersydd treningsopplevelse for hele familien, forklarer Hjelmeland som har 13 års erfaring som personlig trener.

Klikk her for å lese mer om treningstilbud i Studio Jobbsprek Økern Portal

Nyskapende tilbud for barn og unge

Hjelmeland forklarer at treningssenteret legger til rette for at barn blir aktivisert og trent, og ikke parkert.

– I tillegg til å gi en større bredde for allerede aktive unge, gleder vi oss til å favne barn og unge som ikke finner sin plass i breddeidretten. Målet er å bygge mestringsfølelse og sunne vaner. Vi ser at dette tilbudet er etterlengtet – 25 prosent av de som har tegnet seg opp seg for vårt åpningstilbud er under 18 år, forteller Hjelmeland.

Tilbudet omfatter ulike gruppetimer og en egen aktivitetspark skreddersydd de minste, samt et unikt tilbud som kombinerer e-sport med aktivitet. Hypotesen er at dersom barna trives og vil komme tilbake til Økern Portal, vil foreldre få trent og hele familien bli sunnere.

Hjelmeland forteller at Studio Jobbsprek tilbyr så mye mer enn en vanlig treningsøkt.

– Vi ønsker å begeistre med våre lokaler, det nyeste innen treningsutstyr og skreddersydde treningsopplegg. Du vil møte kvalitetssikrede spesialister og hyggelige medarbeidere som ønsker å skape en god atmosfære der hele familien din trives. Vi vil at være medlemmer skal føle seg hjemme – gi de en unik treningsopplevelse, og ikke bare en ordinær treningsøkt.

Studio Jobbsprek har holdt til på Aker Brygge i over ti år. At de åpner et nytt senter i nettopp Økern Portal er ingen tilfeldighet.

– Økern Portal er et helt unikt bygg i et spennende område som er i rask utvikling, og vi føler at visjonen og konseptet for bygget – skape et fellesskap mellom både næring og nærmiljø – passer oss veldig godt. Økern Portal blir helt klart en spennende destinasjon med et rikt tilbud, sier Hjelmeland, og peker på at Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget, samt at det kommer hele ni unike spisesteder til Økern Portal.

Økern Portal

– Vi skal ha treningsopplegg utendørs og bruke treningsriggen utenfor studioet, samt den flotte takhagen på toppen av bygget, smiler hun.

Les: Det er fortsatt ledige kontorer i Økern Portal.

Aktivitet blant ansatte reduserer sykefravær og styrker produktiviteten

Studio Jobbsprek satser samtidig sterkt på bedriftspakker, med gode løsninger for bedriftene i bygget. Det vil for eksempel være mulig med egne gruppetimer for ulike bedrifter, et tilbud som allerede er svært populært på Studio Jobbsprek sin avdeling på Aker Brygge.

– Vi har et trenings- og opplevelsestilbud som ikke eksisterer i dag, til en pris som er konkurransedyktig. Etter over ti år på Aker Brygge har vi utviklet en treningsfilosofi og formet en bedriftskultur av humankapital som det blir stas å videreføre. Suksessoppskriften tar vi med oss inn i Økern Portal, sier Hjelmeland.

Hun håper bedriftene som flytter til Økern Portal vil sette pris på tilbudet, og forteller at gode treningsvaner og produktivitet på arbeidsplassen er to sider av samme sak.

– Alt tyder på at sykefravær kan reduseres samtidig som produktivitet og bunnlinjen økes med medarbeidere som trener ukentlig. Vi føler et stort ansvar for å bygge mestringsfølelse og sunnhet blant våre medlemmer – man skal dra fra Studio Jobbsprek med et smil om munnen, avslutter Hjelmeland.

Les mer om tilbudet i Studio Jobbsprek Økern Portal her.

Se bilder og film på Studio Jobbsprek sin Instagram.

Les: Det er fortsatt ledige kontorer i Økern Portal.

Klikk her for å laste ned prospekt.


Verdt å vite om Økern Portal:

Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget

På toppen av bygget vokser Nord-Europas største spiselige takhage frem. Den er åpen for alle og fungerer som en utmerket plass for å ta seg en pause i arbeidshverdagen med utsikt over Oslo i alle retninger. Her settes det også av store arealer for å dyrke grønnsaker som brukes i restaurantene.
Se innslag fra God Morgen Norge om det unike taket her.

Foto: Vedal

Les og se bilder: Dyrker urter og grønnsaker på toppen av Økern Portal

Unikt restauranttilbud til glede for alle

I Økern Portal åpner ni unike spisesteder og kaffebarer som vil servere mat for enhver smak. Menyene er utviklet av tidligere landslagskokk Idunn Nilsen i samarbeid med kjøkkensjefene.

Ler mer om spisestedene her.

Sterk miljøprofil med BREEAM-NOR Excellent, energiklasse A og innovativ energiløsning:

Økern Portal er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert aluminium utgjør fasadens hovedelement. Bygget kan skilte med både energiklasse A, bærekrafts-sertifiseringen BREEAM-NOR Excellent og en innovativ energiløsning.

Se video og les mer om den bærekraftige fasaden.

Les om den supermoderne energiløsningen her.

Smart teknologi reduserer energiforbruk, øker komfort og gir innsikt om hvordan arealer utnyttes:

Økern Portal er et smartbygg. Det er etablert en omfattende og fleksibel teknisk infrastruktur med fremtidsrettet teknologi.

Alle tekniske anlegg og systemer som varmeanlegg, kjøleanlegg, ventilasjon og lysstyring i bygget er integrerte slik at de samspiller for å redusere energiforbruket og øke komforten for brukerne av bygget. For leietakere på Økern Portal betyr dette også økt innsikt i hvordan arealene utnyttes av medarbeidere – det kan bli et viktig verktøy for å tilpasse arbeidsplassen på best mulig vis.

Norges første Radisson Red Hotell:

Vegg-i-vegg kommer Norges første Radisson Red Hotell. Det åpner sommeren 2022 og vil bestå av over 200 rom, samt et konferansesenter med panoramautsikt over hovedstaden.

Klikk her for å lese mer om hotellet.

Last ned prospekt for Økern Portal.

Vil du vite mer om Økern Portal?