Iteo flytter inn i Økern Portal

Kommunikasjonsbyrået Iteo har i flere år bistått Oslo Pensjonsforsikring med markedsføringen av Økern Portal. Det har fungert så godt at byrået klarte å overbevise seg selv også.

Leiekontrakten gjelder 561 kvadratmeter og har en varighet på fem og et halvt år.

– Vi ser frem til å flytte inn i Norges råeste næringsbygg, innleder Andreas Thue, daglig leder i Iteo som spesialiserer seg på markedskommunikasjon for B2B-bedrifter.

Han utdyper at valget falt på Økern Portal etter en grundig prosess der flere næringsbygg ble vurdert. Til slutt ble det avholdt en avstemning der byråets 22 ansatte skulle stemme.

– Det var helt naturlig for oss å la alle ta del i en så viktig beslutning. Det er summen av kvalitetene ved næringsbygget som gjorde at valget falt på Økern Portal, fortsetter Thue.

Han nevner at Nord-Europas største spiselige takpark finnes på toppen av bygget, at det er fremtidsrettede bedrifter som har flyttet inn og at bygget har et utstrakt servicetilbud med alt fra møteromssenter, åtte ulike spisesteder og kafeer, samt treningssenter, frisør og behandlingstilbud.

Les og se bilder: Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Nær fult utleid

Forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring som eier Økern Portal, Richard Groven, syntes det er gledelig at en nær samarbeidspartner for prosjektet har valgt å flytte inn:

– Vi har jobbet tett med Iteo i lang tid om Økern Portal – og syntes det selvfølgelig er hyggelig at de flytter inn i bygget som de kjenner så godt. Det er en tillitserklæring og viser at vi har gjort mange gode valg underveis, sier Groven og legger til at om lag 90 prosent av kontorlokalene i Økern Portal nå er utleid.

Andreas Thue mener nye kontorer i Økern Portal vil bety mye for selskapet.

– I Økern Portal skal vi vokse og bli enda dyktigere rådgivere. At vårt nye hjem blir i et så moderne og annerledes næringsbygg legger til rette for at vi kan tiltrekke oss de skarpeste hodene og utvikle oss som byrå. Vi gleder oss til å invitere kunder og samarbeidspartnere til Økern Portal i mai, avslutter Thue.

Se oversikten over tilbud i Økern Portal.

Les og se bilder: Dyrker urter og grønnsaker på toppen av Økern Portal 

Les og se bilder: Spisestedene i Økern Portal har endelig åpnet

Få oppdateringer om Økern Portal

Klikk her for å følge Økern Portal på Facebook 

Klikk her for å følge Økern Portal på Instagram


Verdt å vite om Økern Portal:

Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget

På toppen av bygget vokser Nord-Europas største spiselige takhage frem. Den er åpen for alle og fungerer som en utmerket plass for å ta seg en pause i arbeidshverdagen med utsikt over Oslo i alle retninger. Her settes det også av store arealer for å dyrke grønnsaker som brukes i restaurantene.
Se innslag fra God Morgen Norge om det unike taket her.

Unikt restauranttilbud til glede for alle

I Økern Portal åpner åtte unike spisesteder og kaffebarer som vil servere mat for enhver smak. Menyene er utviklet av tidligere landslagskokk Idunn Nilsen i samarbeid med kjøkkensjefene.

Ler mer om spisestedene her.

Sterk miljøprofil med BREEAM-NOR Excellent, energiklasse A og innovativ energiløsning:

Økern Portal er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert aluminium utgjør fasadens hovedelement. Bygget kan skilte med både energiklasse A, bærekrafts-sertifiseringen BREEAM-NOR Excellent og en innovativ energiløsning.

Se video og les mer om den bærekraftige fasaden.

Les om den supermoderne energiløsningen her.

Smart teknologi reduserer energiforbruk, øker komfort og gir innsikt om hvordan arealer utnyttes:

Økern Portal er et smartbygg. Det er etablert en omfattende og fleksibel teknisk infrastruktur med fremtidsrettet teknologi.

Alle tekniske anlegg og systemer som varmeanlegg, kjøleanlegg, ventilasjon og lysstyring i bygget er integrerte slik at de samspiller for å redusere energiforbruket og øke komforten for brukerne av bygget. For leietakere på Økern Portal betyr dette også økt innsikt i hvordan arealene utnyttes av medarbeidere – det kan bli et viktig verktøy for å tilpasse arbeidsplassen på best mulig vis.

Norges første Radisson Red Hotell:

Vegg-i-vegg kommer Norges første Radisson Red Hotell. Det åpner sommeren 2022 og vil bestå av over 200 rom, samt et konferansesenter med panoramautsikt over hovedstaden.

Klikk her for å lese mer om hotellet.

Vil du vite mer om Økern Portal?