Radisson Red kommer til Økern Portal.

Radisson RED-hotell kommer til Økern Portal

 Det nye hotellkonseptet Radisson RED kommer til Økern Portal i 2022. Virksomhetene i Økern Portal får et trendy hotellkonsept vegg i vegg med sine nye kontorlokaler.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Hotellbygningen i Lørenfaret 3 blir en del av Økern Portal, og Radisson mener konseptet vil passe godt inn i det nyskapende bygget på Økern.

– Vi er veldig glade for å åpne et av våres første Radisson RED-hotell i Norge på Økern Portal, hvor vi kan tilby gjester et modig og lekent hotellkonsept i et «up and coming»-område i Oslo. Det er veldig spennende å være en del av dette prosjektet, sier Elie Younes, Executive Vice President og Chief Developement Officer i Radisson Hotel Group.

Norlandia Hotel Group skal drifte hotellet på vegne av Radisson.

– Vi er svært begeistret for å ha signert avtalen som sikrer Radisson RED til dette flotte hotellet. Vi vil kunne tilby gjestene utradisjonelle opplevelser og nyskapende og bærekraftige løsninger, sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

Les om hvordan Norlandia sikret seg hotelldriften.

Rom på Radisson RED Brussels

Rom på Radisson RED Brussels Bilde: Radisson RED

Urbant og utradisjonelt hotell

Radisson RED er et utradisjonelt hotellkonsept som lover å ha en leken twist på det konvensjonelle. Foreløpig fins det bare en håndfull hoteller i verden under denne merkevaren. Stemningen og servicen er uformell, bar og restaurant er sosiale samlingssteder og designet av hotellene innbyr til moro. Radisson RED-hotellene legges til urbane lokasjoner, og lar gjestene skreddersy oppholdet sitt ved hjelp av en app. I Økern Portal får Radisson RED 12500 kvadratmeter og 224 rom å boltre seg på, og på toppen av bygget vil de kunne tilby Oslo østs flotteste 360 graders utsikt fra hotellets takterrasse, som vil ha egen hage.

– Økern Portal skal være et uformelt samlingssted for både ansatte med kontorer i bygget og for lokalbefolkningen. Ved å etablere et nytt hotellkonsept som omfavner det uformelle og kunstneriske, får bygget og bydelen et hotell som samsvarer med de kvalitetene og verdiene vi ønsker å tilføre området, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, som eier Økern Portal.

Lobby på Radisson RED Brussels.

Lobby på Radisson RED Brussels. Bilde: Radisson RED

Tilbud til jobbreisende og turister

Økern Portal vil ha rundt 50000 kvadratmeter kontorlokaler, og drøyt 7000 kvadratmeter viet kafeer, restauranter og ulike tjenestetilbud. Radisson RED blir ikke bare et godt tilskudd til Økern Portal, men for hele byområdet som er under utvikling i Hovinbyen.

Virksomheter som har kontorer i bygget vil kunne gi tilreisende et toppmoderne overnattingstilbud vegg i vegg, og gjestene vil kunne ta del i det uformelle bymiljøet som skapes rundt Økern Portal, med barer, kafeer og restauranter. Samtidig er det kort forbindelse til Oslo sentrum via t-bane, og god kommunikasjon til Oslo lufthavn Gardermoen.

– Gjester ved hotellet vil ha kort vei til møter og konferanser, samtidig som alt man trenger for en hyggelig ettermiddag og kveld er utenfor døren. Ønsker man å se mer av Oslo, er veien kort til kollektivtrafikk og byens turistattraksjoner. Hotellet vil passe både for de som er på jobbreise og turister, mener Groven.

Les mer om hva som kommer i nærområdet.

Vil du vite mer om Økern Portal?