Kontorhotellet Tribe åpner i Økern Portal

4Service åpner kontorhotellet Tribe i Økern Portal. Det gir bygget og leietakere større fleksibilitet.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Anders Berget

– Økern Portal vil bli en fantastisk arbeidsplass, og en hyggelig møteplass for lokalbefolkningen i Løren-Økern-området, innleder site manager Anders Berget i 4Service.

4Service skal drifte ni spisesteder og kontorhotellet Tribe i Økern Portal.

Tribe byr på enkle og fleksible løsninger for små og store firmaer, selvstendig næringsdrivende, studenter og andre som trenger arealer på kort og mellomlang sikt.

Berget mener tilbudet om å leie kontorplasser og møterom tilfører leietakere og bygget etterlengtet fleksibilitet.

– I Tribe kan man leie både møterom og kontorplasser på kort varsel med kort oppsigelsesfrist. Målet er å tilføre bygget og leietakere, både store og små, fleksible arealer for en sømløs arbeidshverdag.

Illustrasjon Tribe.

Berget forklarer at fleksible løsninger har blitt viktigere de siste årene, og at koronapandemien har vist mange viktigheten av rask omstilling med hensyn til arealbehov.

– Egne dedikerte lokaler i kombinasjon med fleksible løsninger som kontorhoteller er fremtiden. Det gir selskapene muligheten til å raskt kunne ansette nye personer, sette i gang nye prosjekter og innovere. I så måte er Tribe Økern nok et eksempel på at Oslo Pensjonsforsikring setter fremtidens arbeidsformer i førersetet for Økern Portal, sier Berget.

Oslo Pensjonsforsikring eier Økern Portal.

Illustrasjon Tribe.

En sømløs arbeidshverdag

Møteromssenteret er på hele 510 kvadratmeter og området for prosjektkontorer måler 600 kvadratmeter. Prosjektkontorene varier i størrelse fra 36-106 kvadratmeter.

– Det er satt av store arealer til prosjektkontorer og møteromssenter. I tillegg har vi et eksklusivt møterom, chambre séparée, som egner seg godt til eksempelvis styremøter eller som møterom for kontraktsinngåelser, forklarer Berget, som lover service i ypperste klasse:

– Vi arbeider for å gjøre arbeidsdagen til leietakerne så enkel som mulig. Det innebærer blant annet at vi alltid har personell som er tilgjengelig for spørsmål og bistand.

Illustrasjon av Økern Portal.

En arena for kunnskapsdeling og innovasjon

Han forklarer at Tribe-lokalene egner seg godt til ulike typer arrangementer, og tror at spennende ideer, oppstartsselskaper og pilot-prosjekter vil utvikles i Økern Portal.

– Tribe Økern vil bli en arena for innovasjon og kunnskapsdeling på tvers av fagområder og selskaper. Vår jobb er å sørge for at leietakerne har verktøyene og fasilitetene for å trives og lykkes i sin arbeidshverdag, sier Berget.

Leder for event og konferanser i 4Service, Annica Andersson, støtter Berget:

Annica Andersson gleder seg til å starte opp Tribe Økern. Hun har vært sentral i oppstarten av Tribe Skøyen og Tribe Valle.

– I Økern Portal får man lyse og moderne lokaler med stor takhøyde som er tilrettelagt for fremtidens arbeidshverdag. Å arbeide i Økern Portal betyr også at man har unike og nyskapende fasiliteter i samme bygg.

Andersson peker på at det blant annet kommer ni restauranter, et stort treningssenter i Studio Jobbsprek, store grøntområder og at Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget.

Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring som eier Økern Portal mener Tribe vil komme både nærmiljøet og leietakere til gode.

Richard Groven er eiendomssjef i Oslo Pensjonsforsikring som eier Økern Portal.

Richard Groven er forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring.

– Vår visjon er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Det går igjen i alle valg vi gjør – som å bygge Nord-Europas største takhage på toppen av bygget, få inn nye spennende spisesteder, servicetilbud, arbeidsplasser og treningssenter, samt å skape en hyggelig møteplass i området som er åpen for alle, sier Groven, som er forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring.

Han støttes av Berget som bor et stenkast unna Økern Portal.

– Området rundt Økern Portal går gjennom en fantastisk transformasjon og er Oslos største byutviklingsområde. Hit kommer det tusenvis av nye arbeidsplasser og innbyggere i årene fremover. Jeg er sikker på at Økern Portal, med sitt unike tilbud, vil bli en naturlig møteplass for næring og nærmiljø, og at Tribe vil spille positivt inn i dette, avslutter Berget.

Telia, Digitaliseringsdirektoratet, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, Phonero og treningssenteret Studio Jobbsprek flytter inn i bygget i løpet av 2021, og Norges første Radisson Red Hotell åpner vegg-i-vegg i 2022.

Det er fortsatt ledige kontorer i Økern Portal.

Last ned prospekt.

Klikk her for å komme i kontakt med Tribe Økern Portal.

Ønsker du å komme i kontakt med megler om leie av større kontorarealer i Økern Portal? Klikk her.


Verdt å vite om Økern Portal:

Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget

På toppen av bygget vokser Nord-Europas største spiselige takhage frem. Den er åpen for alle og fungerer som en utmerket plass for å ta seg en pause i arbeidshverdagen med utsikt over Oslo i alle retninger. Her settes det også av store arealer for å dyrke grønnsaker som brukes i restaurantene.
Se innslag fra God Morgen Norge om det unike taket her.

Unikt restauranttilbud til glede for alle

I Økern Portal åpner ni unike restauranter og kaffebarer som vil servere mat for enhver smak. Menyene er utviklet av tidligere landslagskokk Idunn Nilsen i samarbeid med kjøkkensjefene.

Ler mer om spisestedene her.

Sterk miljøprofil med BREEAM-NOR Excellent, energiklasse A og innovativ energiløsning:

Økern Portal er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert aluminium utgjør fasadens hovedelement. Bygget kan skilte med både energiklasse A, bærekrafts-sertifiseringen BREEAM-NOR Excellent og en innovativ energiløsning.

Se video og les mer om den bærekraftige fasaden.

Les om den supermoderne energiløsningen her.

Smart teknologi reduserer energiforbruk, øker komfort og gir innsikt om hvordan arealer utnyttes:

Økern Portal er et smartbygg. Det er etablert en omfattende og fleksibel teknisk infrastruktur med fremtidsrettet teknologi.

Alle tekniske anlegg og systemer som varmeanlegg, kjøleanlegg, ventilasjon og lysstyring i bygget er integrerte slik at de samspiller for å redusere energiforbruket og øke komforten for brukerne av bygget. For leietakere på Økern Portal betyr dette også økt innsikt i hvordan arealene utnyttes av medarbeidere – det kan bli et viktig verktøy for å tilpasse arbeidsplassen på best mulig vis.

Treningssenter på hele 2150 kvadratmeter:

Studio Jobbsprek i Økern Portal blir et helt unikt trenings- og opplevelsestilbud for hele familien som skal hjelpe til med tidsklemma. Treningsstudioet tar vare på barna når foreldrene trener. Barna blir aktivisert og trent og ikke bare parkert. Klikk her for å lese intervju med daglig leder i Studio Jobbsprek Pål Hauge.

Norges første Radisson Red Hotell:

Vegg-i-vegg kommer Norges første Radisson Red Hotell. Det åpner sommeren 2022 og vil bestå av over 200 rom, samt et konferansesenter med panoramautsikt over hovedstaden.
Klikk her for å lese mer om hotellet.

Last ned prospekt.

Vil du vite mer om Økern Portal?