Pål Hauge, Daglig Leder Jobbsprek

Styrkeløft til Økern Portal med nytt treningssenter

Studio Jobbsprek skal tilby trening til både næringsliv og nærområde i Økern Portal fra 2021. – Her kan vi skape noe helt unikt, sier Pål Hauge, daglig leder på studioet.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Per dags dato finnes Studio Jobbsprek kun på Aker Brygge, der de har spesialisert seg på tilrettelagt og effektiv trening i ti år. Nå ser de frem til å utvide studioet til Økern Portal.

– Økern Portal tilkalte oss fordi de ville lage et treningstilbud som var så bra som mulig for området, og det er vi sikre på at vi skal klare. Planene som utfolder seg i Økern Portal er veldig spenstige, og vi ble etterhvert sikre på at vi ville være en del av dette fremtidsrettede og høyteknologiske området i byen. Her skal vi skape et tilbud som ikke finnes i dag, innleder Hauge, som eier Studio Jobbsprek sammen med Hild-Elin Hjelmeland og Frode Raunehaug.

Han legger til at stemningen blant dem som jobber med prosjektet i Økern Portal er svært positiv, og at Studio Jobbsprek opplever et godt vekstmiljø.

­– Oslo Pensjonsforsikring er svært tilfreds med å få inn Studio Jobbsprek som treningstilbud i Økern Portal. Deres profil vil passe veldig godt inn i Økern Portal sitt konsept, og tilbyr variasjonen vi ønsker å se blant våre leietakere, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, selskapet som eier Økern Portal.

Trening for hele familien

Hovedtyngden av studioets konsept vil basere seg på trening for hele familien.

– Vår hypotese er at dersom barna trives og vil komme tilbake til Økern Portal, vil foreldrene få trent og hele familien bli sunnere. Nøkkelen er å få barna til å synes det er gøy å være på Studio Jobbsprek. Dette skal være et treningsstudio der barna blir aktivisert og trent fremfor parkert, og vi satser hardt på at barna skal ha det unikt hos oss, forklarer Hauge.

Planene innebærer blant annet jungelløype, klatretrening, utendørsaktiviteter og egne gruppetimer for barn.

– Vi vil ha en egen barnemeny som foreldrene kan velge fra, slik at de kan styre når de vil trene basert på hva deres barn ønsker å trene, sier Hauge.

For foreldre kan det være krevende å prioritere trening før eller etter jobb etter en lang dag. Ifølge Helsedirektoratet bør voksne og eldre være fysisk aktive i minst 150 minutter med moderat intensitet, eller 75 minutter med høy intensitet, per uke. Hauge understreker at Studio Jobbsprek tar denne utfordringen på alvor:

­­– Mange opplever å ikke ha samvittighet eller energi nok til å dra rett på trening etter middag, og når helgen kommer er det gjerne mye kvalitetstid som skal tas igjen sammen med familien. Foreldre kommer dermed lett i en prioritetsklemme, der egen trening og helse viker til fordel for jobb og familie. Det skal Studio Jobbsprek gjøre noe med.

Et livsløpssenter for alle

Hauge legger til at studioet har noen hypoteser de jobber ut ifra, både når det gjelder markedssegmentet og hvilke tilbud de ulike kundegruppene på Økern trigges av.

– Vi vet det at det er mange mennesker i området som trenger trening før, under og etter jobb. Samtidig huser området mange unge single, unge par, småbarnsfamilier, voksne og eldre. De betyr at vi jobber etter målet om å skape et livsløpstreningssenter.

Det betyr at Studio Jobbsprek vil ha gruppetilbud og egentrening for unge, voksne og aktive eldre – og tilby tilgjengelige personlige trenere, massasjeterapeuter og behandlere. I tillegg skal studioet satse på det sosiale i en egen lounge, der det vil være sittegrupper og en egen smoothie- og kaffebar.

Les mer om de andre fasilitetene i Økern Portal

Studio Jobbsprek skal samtidig satse sterkt på bedriftspakker, med gode løsninger for bedriftene i bygget. Det vil for eksempel være mulig med egne gruppetimer for ulike bedrifter, et tilbud som allerede er svært populært på Aker Brygge.

– Vi skal lage et trenings- og opplevelsestilbud som ikke eksisterer i dag, til en pris som er konkurransedyktig. Etter ti år på Aker Brygge er det fortsatt ingen treningssentre som er som oss. Samme oppskrift tar vi med oss til Økern, sier Hauge.

Få begrensninger

Konseptet til Økern Portal er å bidra til fellesskap og mangfold som kommer både kontorbrukere og nærmiljøet til gode. Stikkordene for bygget er variasjon og mangfold. Studio Jobbsprek vil være en del av et markedsområde på rundt 7000 kvadratmeter, der ulike butikker og tjenestetilbud vil gjøre området pulserende.

­– Her opplever vi få begrensninger, og forutsetningene vi trenger for å skape et treningssenter som skiller seg ut både på tilbud, kvalitet og tilgjengelighet, sier Hauge.

Studioet vil stå klart sommeren 2021, og tilby trening og velvære på hele 2150 kvadratmeter. Økern Portal tar sikte på å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Et solid treningsstudio vil dermed tilføre det fremtidsrettede bygget et styrkeløft.

– Vi skal bidra til et bærekraftig fellesskap både for ansatte i bygget og for beboere i området. Vi har flere spennende planer, og gleder oss til fortsettelsen, avslutter Hauge.

Sjekk ut kontorløsningene i Økern Portal her

Vil du vite mer om Økern Portal?