Økern Portal

Utearealer ferdigstilles og hotellet er reist

Hotellet har i løpet av våren skutt i været og har nå strekt seg like høyt som kontorbygget. Næringsbyggets paviljong, tak og nedre utearealer ferdigstilles i løpet av mai.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Gulvet i øverste etasje for hotellbygget er nå på plass, og den fremtidige skybaren ruver hele 12 etasjer over bakken med flott utsikt over Oslo.

Elementmontasjen vil ferdigstilles i løpet av mai måned. Stillaset og konstruksjonen av klimavegger har fulgt bygget oppover og vil nå toppen kort tid etter.

Det vil i uke 21 være oppstart av gravearbeider ved innkjøring til prosjektet grunnet utskiftning av vann- og avløpsanlegg og klargjøring for utomhus arbeider. Disse gravearbeidene vil fortsette langs hotellets vestside som illustrert på bildet under. Arbeidene med å omlegge vann- og avløpsanlegget vil pågå ut juli.

Næringsbyggets paviljong, tak og nedre utearealer ferdigstilles i løpet av mai, og vi håper på frodige flotte arealer nå som sommeren kommer.

– Vedal

Les: Plantelivet i paviljongen vokser frem

Klikk her for å se video, bilder og lese spennende saker om Økern Portal.


Verdt å vite om Økern Portal:

Nord-Europas største spiselige takhage vokser frem på toppen av bygget

På toppen av bygget vokser Nord-Europas største spiselige takhage frem. Den er åpen for alle og fungerer som en utmerket plass for å ta seg en pause i arbeidshverdagen med utsikt over Oslo i alle retninger. Her settes det også av store arealer for å dyrke grønnsaker som brukes i restaurantene.
Se innslag fra God Morgen Norge om det unike taket her.

Unikt restauranttilbud til glede for alle

I Økern Portal åpner ni unike restauranter som vil servere mat for enhver smak. Menyene er utviklet av landslagskokk Idunn Nilsen.

Idunn Nilsen.

Ler mer om spisestedene her.

Sterk miljøprofil med BREEAM-NOR Excellent, energiklasse A og innovativ energiløsning:

Økern Portal er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert aluminium utgjør fasadens hovedelement. Bygget kan skilte med både energiklasse A, bærekrafts-sertifiseringen BREEAM-NOR Excellent og en innovativ energiløsning.

Se video og les mer om den bærekraftige fasaden.

Les om den supermoderne energiløsningen her.

Smart teknologi reduserer energiforbruk, øker komfort og gir innsikt om hvordan arealer utnyttes:

Økern Portal er et smartbygg. Det er etablert en omfattende og fleksibel teknisk infrastruktur med fremtidsrettet teknologi.

Alle tekniske anlegg og systemer som varmeanlegg, kjøleanlegg, ventilasjon og lysstyring i bygget er integrerte slik at de samspiller for å redusere energiforbruket og øke komforten for brukerne av bygget. For leietakere på Økern Portal betyr dette også økt innsikt i hvordan arealene utnyttes av medarbeidere – det kan bli et viktig verktøy for å tilpasse arbeidsplassen på best mulig vis.

Treningssenter på hele 2150 kvadratmeter:

Studio Jobbsprek i Økern Portal blir et helt unikt trenings- og opplevelsestilbud for hele familien som skal hjelpe til med tidsklemma. Treningsstudioet tar vare på barna når foreldrene trener. Barna blir aktivisert og trent og ikke bare parkert. Klikk her for å lese intervju med Hild-Elin Hjelmeland i Studio Jobbsprek.

Norges første Radisson Red Hotell:

Vegg-i-vegg kommer Norges første Radisson Red Hotell. Det åpner sommeren 2022 og vil bestå av over 200 rom, samt et konferansesenter med panoramautsikt over hovedstaden.
Klikk her for å lese mer om hotellet.

Last ned prospekt.

Vil du vite mer om Økern Portal?