Fra venstre Da Peng Li, Botan Abubaker, Camilla Aahjem, Andreas Motzfeldt Raasok, Oliver Pettersen, Elisabeth Linn, Christian Thinn og Monica Belinchon

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 åpner i Økern Portal

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 har åpnet nytt kontor i Økern Portal.

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 Oslo Akershus er del av samme konsern og satser offensivt i Oslo. De har flere kontorer i hovedstaden og 5. juni åpnet de nytt kontor i Økern Portal som blir er en viktig brikke i satsingen deres i regionen.

Banken og meglerne har vært opptatt av at Økern Portal har en sentral beliggenhet, setter bærekraft høyt og ligger i et av Oslos tydelige vekstområder.

– Vårt nye kontor i Økern Portal passer vårt konsept perfekt. Det gir nærhet til kundene og ligger i et område i Oslo som er i sterk vekst med en rekke barnefamilier, etablerere og bedrifter. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med rådgivere i Malling & Co som har vært tett på i hele prosessen og har ivaretatt alle våre ønsker og behov, sier banksjef Monica Belinchon.

Forvaltningsdirektør Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring AS, som eier bygget, er særdeles fornøyd med det nye tilbudet.

– Vår visjon for Økern Portal er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. At man nå har tilgang til bank- og meglertjenester er med å styrke det utadrettede tilbudet i bygget. Vi ønsker SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 velkommen, sier Groven.

Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring AS.

Økern Portal måler hele 80 000 kvadratmeter med moderne kontorfasiliteter, hotell, treningssenter, spisesteder og andre tjenester. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark med løpebane, treningsapparater og store arealer for dyrking av frukt, urter og grønnsaker.

Sparebank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 leier om lag 500 kvadratmeter, og bygget er nå tilnærmet fullt utleid med kun noen få ledige arealer i byggets fjerde og tiende etasje.

Se bilder og les sakene:

Sjakk bygger bro mellom næringsliv og ungdom på Økern Portal

Orange Business Services valgte Økern Portal

Førsteklassinger åpnet «meitemarkhotell» på toppen av Økern Portal

Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Få oppdateringer om Økern Portal

Klikk her for å følge Økern Portal på Facebook 

Klikk her for å følge Økern Portal på Instagram

Om Økern Portal:

Økern Portal er til for både næring og nærmiljø. Her finner du spennende spisesteder og kaffebar, treningssenter, grøntområder med leke- og treningsfasiliteter og andre tilbud. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark med bikuber, løpebane og tusenvis av spiselige vekster.

Klikk her for å utforske våre tilbud

Vil du vite mer om Økern Portal?