Illustrasjon Tribe coworking

En ny standard for kontorhotell

4Service utvider sitt tilbud på Økern Portal.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

4Service er valgt som leverandør for drift av spisesteder og co-working i næringsbygget Økern Portal.

Bygget vil telle 80 000 kvadratmeter, med kontor og hotell, men skal også fylles med spennende konsepter som vil sette en ny standard for hva som kan forventes av et moderne næringsbygg. Nå er det klart at 4Service vil ta med seg coworking-konseptet Tribe til Økern Portal.

Tribe Oslo er et coworking-konsept fra 4Service som kombinerer business lounge med arbeidsplasser, samt møteromsenter.

Økern Portal vil ha coworking. Tribe konseptet er levert av 4Service

Illustrasjon av Tribe konseptet.

– Vi skal skape Norges beste arbeidsplasser i Økern Portal. Dette konseptet vil uten tvil gi mer liv og aktivitet i fellesarealer. Samtidig gir Tribe en ekstra fleksibilitet til bygget. Her kan man leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre sikt, sier direktør for salg og marked i 4Service, Marius Pedersen.

– Vårt coworking-tilbud skiller seg ut ved at vi kombinerer driften av dette med de øvrige servicetjenestene vi tilbyr, dette vil komme brukerne til gode ved at vi kontinuerlig kan yte rask og god service uansett forespørsel.

Økern Portal blir et høyteknologisk næringsbygg.

Vi kombinerer moderne fasiliteter, teknologi og et mattilbud vi mener differensierer oss, forklarer Pedersen.

Les også: Derfor flytter Telia til Økern Portal

Fleksibilitet

Coworking-tjenester har blitt populære blant nyoppstartede bedrifter, men Pedersen tror coworking-områdene på Økern Portal først og fremst kommer til å brukes som prosjektkontorer av de som allerede leier i næringsbygget, samt andre aktører i området som har behov for moderne flotte fasiliteter på fast basis.

– Det blir nok mer et kontorhotell enn et tradisjonelt kontorfellesskap. Det vil gi fleksibilitet for leietakerne. Særlig de større aktørene, deres leverandører og samarbeidspartnere ser jeg for meg kan få bruk for denne tjenesten, eksempelvis i forbindelse med utviklingsprosjekter, sier Pedersen.

Økern Portal vil ha coworking. Tribe konseptet er levert av 4Service

At konseptet leveres i kombinasjon med andre servicetjenester fra 4Service gjør man får utnyttet plassen på smart og arealeffektiv måte.

Les mer om hvordan 4Service skal redusere matsvinn og gi personlige matanbefalinger til de som arbeider i Økern Portal

Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring og Tor Rønhovde i 4Service.

Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring og Tor Rønhovde i 4Service.

– 4Service har spennende planer for Økern Portal. Fasilitetstjenestene deres vil være med på å skape et godt og innovativt miljø her på Økern- og Lørenområdet, sier Richard Groven i Oslo pensjonsforsikring AS.

Groven trekker også fram fleksibilitet som den største fordelen med Tribe-konseptet.

– De tenker utenfor boksen og skaper spennende møteplasser for leietakerne. De sørger for liv og aktivitet i fellesarealer som typisk ville stått tomme store deler av døgnet. Det blir mer rom og muligheter for våre leietakere til å innovere, avslutter Groven som ser frem mot åpningen av næringsbygget i slutten av 2020.

Les også: Oslos første næringsbygg med parsellhager på taket

Last ned prospekt

Vil du vite mer om Økern Portal?