Ali Aftab Inayat, Jon Hendricks, Torstein Lunde, Ann Mari Berg Fjelltveit og Nils Robert Elven

DNB flytter inn i Økern Portal

DNB flytter nå fra Storo til Økern Portal og samler enda flere ansatte i en del av byen som er i vekst.

Dette ble markert med kake og snorklipping på nytt kontor som nå samler 62 DNB-ansatte, og er en betydelig satsing for DNB i Oslo Øst.

– Vi har gledet oss utrolig mye til over å flytte inn i nye lokaler. Vi har nå fått et toppmoderne kontor med sentral beliggenhet i Oslo. Vi er stolte av å samle så mange dyktige finansrådgivere, bedriftsrådgivere og eiendomsmeglere, som skal være der for kundene våre, sier leder for personmarked i Oslo Ann Mari Fjelltveit.

– Vi er stolte av å samle så mange dyktige finansrådgivere, bedriftsrådgivere og eiendomsmeglere, sier Ann Mari Fjelltveit. Foto: Stig B. Fiksdal

Lett tilgjengelig for kunder

DNB sine nye lokaler i 5. etasje er topp moderne og har en sentral plassering i et bygg som er lett tilgjengelig med T-bane og buss. De nye lokalene er en fremtidsrettet arbeidsplass som tar hensyn til både miljø og brukervennlighet. Både for ansatte og kunder.

Økern Portal er gunstig plassert med tanke på kommunikasjon enten du ønsker å benytte buss, T-bane, bil eller sykkel. Vi skal sørge for en god kundereise inn til våre lokaler og vi etablerer en egen mottakssone for våre kunder i etasjen vår, sier Fjelltveit.

DNB Eiendom flytter også

DNB Eiendom har også flyttet til Økern Portal. Eiendomsmegler Christoffer Lysgaard har gledet seg til den nye tilværelsen sentralt ved ring 3.

– Økern Portal er et signalbygg som har flere fasiliteter for både privatpersoner og næringslivet. Vi har lenge gledet oss til å flytte hit, og det å endelig få starte her er enda kulere enn forventet.

Lysgaard sier kundene vil oppleve et stort og sterkt DNB-team bestående av rådgivere, samt et stort team av eiendomsmeglere i noen av Oslos råeste kontorlokaler.

– Med disse lokalene får vi sendt ut et signal til kundene om at vi er ett DNB som er enkelt å komme i kontakt med.

Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarked i DNB, hadde æren av den høytidelige åpningen av kontorlokalene.

Klikk her for å utforske tilbudene i Økern Portal.

Kanskje du også er interessert i disse sakene?

Les og se bilder: Førsteklassinger fra Teglverket skole åpnet meitemarkhotell på toppen av Økern Portal

Les og se bilder: Sjakk bygger bro mellom næringsliv og ungdom på Økern Portal

Se bilder og les saken: Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Økern Portal er utviklet av Oslo Pensjonsforsikring som eier bygget.

Få oppdateringer om Økern Portal

Klikk her for å følge Økern Portal på Facebook 

Klikk her for å følge Økern Portal på Instagram

Om Økern Portal:

Økern Portal er til for både næring og nærmiljø. Her finner du spennende spisesteder og kaffebarer, treningssenter, grøntområder med leke- og treningsfasiliteter og andre tilbud. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark med bikuber, løpebane og tusenvis av spiselige vekster.

Klikk her for å utforske våre tilbud

Vil du vite mer om Økern Portal?