Hasle Løren Hockey

Økern Portal inngår sponsoravtale med Hasle-Løren Hockey

Økern Portal skal bli et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Nå er det klart at næringsbygget sponser den lokale ishockeyklubben.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

– Dette er sårt etterlengtede midler. At Økern Portal ønsker å støtte klubben betyr mye og vil være et viktig steg på veien mot målet om å nå kvalifiseringsspill til elitedivisjonen, sier assistenttrener i Hasle-Løren Hockey Elite, Magnus Færøy.

Magnus Færøy Hasle Løren Hockey

Magnus Færøy Hasle-Løren Hockey

Oslo Pensjonsforsikring, som eier Økern Portal, håper midlene vil være med på å styrke idrettslaget.

– Vi ønsker å bidra til å skape et godt miljø i Økern-Løren-området. Å sponse både bredden og eliten i den lokale hockeyklubben er en del av dette. Vår visjon er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Det går igjen i alle valg vi gjør – som å bygge Nord-Europas største takhage på toppen av bygget, få inn nye spennende spisesteder, servicetilbud, arbeidsplasser og treningssenter, samt å skape en hyggelig møteplass i området som er åpen for alle, sier Richard Groven, som er eiendomssjef i Oslo Pensjonsforsikring.

Tidligere i år besøkte TV2 God Morgen Norge taket på Økern Portal – se innslaget her.

(saken fortsetter under bildene)

Lokal ildsjel

Assisttrener Færøy spilte for elitelaget frem til i fjor, og har både vokst opp og er bosatt i nærområdet.

– Jeg er født på Aker Sykehus og har spilt både hockey og fotball for Hasle-Løren IL siden jeg var fem-seks år. På mange måter har jeg vokst opp i klubben, sier Færøy.

Han forklarer at han har kjørt forbi Økern Portal jevnlig og fulgt prosjektet via nettsiden.

– Oslo Pensjonsforsikring har spennende planer, og jeg gleder meg til å besøke Økern Portal når alt er ferdig i tredje kvartal 2021. Det som gjøres på taket ser utrolig kult ut! Det har jo lenge vært prat om at Økern-området skal gjennom en transformasjon, men nå ser vi synlige resultater, og Økern Portal er det fremste eksempelet, sier Færøy som til daglig jobber for Multiconsult.

Les også: Over 27.000 kvadratmeter er ferdigstilt og Telia flytter inn i Økern Portal på nyåret.

Sponsormidlene vil både gå til elitelaget og yngre hockeytalenter i Hasle-Løren IL.

– Elitelaget vil bruke pengene på å dekke reiser og utstyr i tiden fremover. Den eneste som får lønn er treneren. Resten arbeider i vanlige jobber og vier mye av fritiden sin på å representere nærområdet på isen, forklarer Færøy som anslår at han i snitt bruker ti timer i uka på hockeylaget som teller 35 personer inkludert støtteapparatet.

– Jeg vil på vegne av klubben takke Økern Portal for bidraget. Vi håper at vi kan samarbeide og gjøre hverandre gode i tiden fremover, avslutter Færøy.

Les også: Statsråd Olaug Bollestad besøkte taket på Økern Portal – det ga mersmak

Les også: Derfor flytter Telia inn i Økern Portal

Se dronevideo av Økern Portal filmet av Henrik Hoel i Dark Arkitekter

Les også: Fortsatt mulig å sikre seg kontorlokaler i Økern Portal

Se video: Økern Portal blir kledd i resirkulert aluminium

Klikk her for å følge utviklingen av Økern Portal på Facebook

Om Økern Portal:

  • Oslo Pensjonsforsikring AS eier og utvikler Økern Portal.
  • Om lag 3.000 mennesker vil arbeide i næringsbygget på totalt 80.000 kvadratmeter kontorarealer, hotell, bespisningstilbud, trening og øvrige servicetjenester.
  • Økern Portal skal sertifiseres til Breeam Excellent og er det første store byggeprosjektet hvor resirkulert skrapaluminium utgjør fasadens hovedelement.
  • Bygget vil være åpent for allmennheten med fasiliteter som en takpark med løpebane, bikuber og parsellhager, unike spisesteder og kafeer, park og lekearealer, treningssenter og tuftepark.
  • Vegg i vegg med Økern Portal kommer det første Radisson RED hotellet i Norge. Det åpner sommeren 2022 og vil bestå av over 200 rom, samt et konferansesenter med panoramautsikt over hovedstaden.
  • 4Service vil levere tjenester innen bespisning, drifte felles konferansesenter i bygget samt coworking-konseptet «Tribe».
  • Vedal Entreprenør er totalentreprenør for prosjektet og Newsec vil forvalte bygget.
  • Dark Design Group ved/ DARK Arkitekter, Lark Landskap, og Zinc interiør står bak arkitektur, utforming av landskap og takpark, samt interiør i alle fellesarealer og hos enkelte av leietakerne.
  • Malling & Co Næringsmegling står for utleie av bygget.

Vil du vite mer om Økern Portal?