Hotellet er på vei opp

2020 bestod hovedsakelig av prosjektering og grunnarbeider for hotelltomten. Nå har 2021 ankommet og en vil se at hotellbygget skyter oppover i høyden.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Elementmontasjen hadde oppstart 19.10.2020, og mot slutten av mai vil hotellets råbygg matche høyden til næringsbygget. Arbeid knyttet til stillas og utvendig klimavegger starter i februar/mars og vil følge etter elementmontasjen.

Frem mot sommeren vil elementmontasje, stillas, utvendig klimavegg og innvendige tekniske arbeider utgjøre hovedbolken av arbeidet som utføres på hotelltomten. Utomhusarbeider, vindu- og fasadeplate montasje vil starte i løpet av sommeren.

Prosjektet har en byggetid på omtrent 2 år og vi gleder oss til å ferdigstille et spennende og bærekraftig hotell i løpet av 2022.

Hotellet omfatter ca. 12.500 kvadratmeter og 204 rom og vil være det første Radisson RED hotellet i Norge. Radisson RED vil kunne tilby gjestene en rekke fasiliteter, samt nyskapende og bærekraftige løsninger. Bar og restaurant er utformet som sosiale samlingssteder, og hotellet vil og inneholde et konferansesenter og en lun og skjermende takterrasse med fantastisk utsikt helt til Oslofjorden.

– Vedal

Klikk her for å se video, bilder og lese spennende saker om Økern Portal.

Les: Første Radisson RED-hotell i Norge

Vil du vite mer om Økern Portal?