vEx frisør og Thrana Klinikken åpner i Økern Portal

vEx frisør har åpnet i Økern Portal og i januar åpner Thrana Klinikken. Bak begge selskapene står Matheus Thrana og Frode Østebrøt som begge bor et stenkast unna Økern Portal.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for Økern Portal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

– Vi gleder oss til å hjelpe leietakere og lokalbefolkningen i Økern-Løren området med både hår og muskel- og skjelettplager, innleder osteopat og gründer Matheus Thrana.

Han forklarer at han startet å behandle venner og kjente med muskel- og skjelettplager i fjøset på gården til mor og far mens han tok masssør-utdanningen for nesten ti år siden.

– Haha, ja, det er ganske spesielt. Jungeltelegrafen gikk fort, og siden den gang har Thrana Klinikken vokst. Vi har nå åtte klinikker rundt om i Norge, ingen i fjøs, ler Matheus.

Thrana Klinikken tilbyr massasje, fysioterapi, osteopati og veiledning om alt fra trening til sittestilling på arbeidsplassen.

– Vi setter alltid av god tid til å snakke med og forstå pasienten best mulig. Den korteste behandlingstiden er 30 minutter. Vi jobber faktisk med fem landslag og har mange idrettsutøvere og kjendiser hos oss. Det er jeg stolt over, sier Matheus som har bodd på Løren i tre år.

– Jeg har fulgt utviklingen av Økern Portal og syntes det er et veldig kult og annerledes bygg. Det gir området et løft med nye møteplasser, spisesteder, treningssenter og nå også frisør og behandlingstilbud.

Les og se bilder: Dyrker urter og grønnsaker på toppen av Økern Portal

Frisørenes yndlingssalong

Da Matheus og Frode stadig fikk besøk av frisører med belastning- og muskelplager fikk de ideen om å starte frisørkjeden vEx.

– Viste du at frisører i gjennomsnitt legger saksa på hylla når de er 31 år? Mange sliter med nakke og muskelplager på grunn av arbeidsstilling. Det ønsker vi å gjøre noe med, innleder Matheus om vEx frisør.

Frode Østerbrøt, Ann Helen Bolstad og Matheus Thrana står bak vEx-frisør.

Han forklarer at målet er at frisørene skal trives på jobb og være friske.

– Derfor får alle frisørene behandling hos Thrana klinikken. Vi har mye mindre sykefravær enn andre fordi vi tar vare på våre ansatte så godt vi kan. Vi har også spesial-stoler for hårvask og klipp som ivaretar ergonomiske hensyn. Det er særlig viktig for eldre, som kan ligge strakt ut å vaske håret. De slipper den knekken i nakken. vEx frisør har blitt et populært sted å jobbe blant frisører.

Det støtter Maria Ackevik og Nicoline Bugge som jobber i frisørsalongen på Økern Portal:

– Vi har hatt besøk av både kjente og nye kunder. Det er foreløpig bare oss to som jobber her, men vi skal bli flere fremover, og ser etter flinke og hyggelige kolleger i disse dager, sier de.

 Daglig leder i vEx frisør Økern Portal, Maria Ackevik og frisør Nicoline Bugge håper mange vil benytte seg av det nye tilbudet i bygget.

Den lekre salongen vender ut mot Dag Hammarskjølds vei.

I frisørsalongen er det spesial-stoler som kan by på massasje.

Matheus forteller at frisørsalongen i Økern Portal har plass til fem-seks frisører, har toppmoderne utstyr og lekker innredning. Totalt finnes det fem vEx-salonger i Norge.

– Navnet vEx er faktisk mitt gamle nickname fra jeg drev med e-sport. Inspirasjonen kom fra en sjampoflaske jeg så i dusjen. Da jeg lærte at «vEx» betyr «vokser» på islandsk tenkte jeg at det passet bra for en frisørkjede; håret vårt vokser og det skal frisørkjeden også.

Han håper leietakerne i Økern Portal og lokalbefolkningen i Økern-Løren området vil benytte seg av det nye tilbudet.

– Det er bare å ta kontakt og sjekke ut hjemmesidene våre. Jeg håper vi sees, avslutter Matheus.

Klikk her for å komme til vEx frisør sin hjemmeside

Klikk her for å komme til Thrana Klinikken sin hjemmeside

Les og se bilder: Åpnet Økern Portal med fantastisk nabolagsfest

Se oversikten over tilbud i Økern Portal.

Vil du vite mer om Økern Portal?