Full fart mot overlevering

Vi teller uker til overlevering, noe som preges av mye aktivitet på Økern Portal – både ute og inne.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

Vi har fullt fokus på å ferdigstille arealer, gå befaringer, samt legge til rette for å få midlertidig brukstillatelse. Dette for at vi stolt skal kunne overlevere deler av bygget til første leietaker som skal inn 01.12.2020.

Utomhusarbeidet kjennetegnes av at mange aktiviteter pågår samtidig, og at vi er på god vei mot ferdigstillelse av utearealene. Denne uken legges det asfalt, vi jobber videre med granittarbeider, samtidig som beplanting av trær fortsetter å gjøre utearealene flotte og fine. Dette er godt synlig for forbipasserende, og om kun noen få uker med arbeid og opprydning vil mesteparten av utomhusarbeidene være helt ferdige.

Gress legges på Økern Portal

Innvendig i hus A og B er det fullt fokus på ferdigstillelse av arealene Telia skal flytte inn i om noen uker. Dette innebærer kjøkkenmontasje, diverse flekkarbeider, vasking og generell klargjøring for befaring. Det vil også foregå innregulering, testing og prøvekjøring av tekniske anlegg.

Bilde tatt innvendig av Økern Portal.

I Paviljongen er det også mye som skjer. Her er det både flislegging og himlingsarbeider, samt at det jobbes iherdig med ni unike møbelsnekrede kjøkkenkonsepter som skal servere alt fra burger til ramen. Ellers kan det nevnes at innkjøpsleder Åke Karlsson akkurat har kjøpt inn de første trærne som skal plantes inne i paviljongen. Disse er intet mindre enn 7 meter høye, og vil pryde området for alle som kommer innom for en matbit.

Det er med andre ord mye som skjer på Økern Portal fortiden, noe som kommer til å medføre spennende og hektiske dager fram mot adventstiden.

– Vedal

Klikk her for å se video, bilder og lese spennende saker om Økern Portal.

Vil du vite mer om Økern Portal?