Telia flytter til Økern Portal

Selskapet er første store leietaker i den nye teknologiske høyborgen. Økern Portal ble valgt fordi det gir selskapet bedre forutsetninger til å skape en arbeidsplass som engasjerer og inspirerer ansatte, partnere og kunder.

Utforsk bygget

Se vår interaktive oversikt for ØkernPortal, grunnleggende arealbeskrivelser og eksempel på etasjeplan.

Last ned prospekt

– Vi er svært stolte av at Telia som et høyteknologisk selskap har valgt Økern Portal, sier Richard Groven fra Oslo Pensjonsforsikring (OPF) som eier Økern Portal.

– Telia vil som første leietaker forsterke Økern Portal som konsept. Grunnsteinen for et av Norges mest fremtidsrettede bygg er nå lagt og vi gleder oss til sammen med Telia å gi bygget tekniske løsninger som gir medarbeiderne en sømløs og fleksibel hverdag, sier Groven.

For Telia, som i dag holder til i Nydalen, falt valget på Økern Portal etter en nøye gjennomgang av en rekke kriterier. Tilgjengelighet, fleksibilitet i løsninger og mulighet for co-working, smart-teknologi og en miljøvennlig profil har vært viktige elementer i valget.

I tillegg byr Økern Portal på et nærmiljø og fasiliteter som vil være gjøre det attraktivt for ansatte å benytte seg av det nærliggende området.

Moderne bygg rustet for fremtidens arbeidsmiljø

Abraham Foss, CEO i Telia Norge ser frem til å flytte hovedkontoret til Økern Portal.

– Vi gleder oss til å flytte inn i Økern Portal, og er trygge på at vi har funnet det beste stedet for Telia Norges nye hovedkontor, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

– Vår nye arbeidsplass skal tiltrekke seg og engasjere ansatte, partnere og kunder i et bygg som er laget for økt samhandling både internt og med andre aktører. Økern Portal har den miljømessige og fleksible profilen som vi ønsker oss, og vi er overbevist om at vi vil trives godt i en ny pulserende bydel som nå vokser frem, sier Foss.

CBRE har bistått Telia gjennom hele prosessen fra utvikling av arbeidsplass-strategi og visjon for sitt nye hovedkontor i Norge, strategi og søk, til forhandlinger og avtaleinngåelse med Økern Portal og OPF, og vil ha en sentral rolle i etableringen av Telias lokaler. Malling & Co Næringsmegling har bistått OPF.

Hotell, restauranter og parsellhager

Økern Portal vil stå ferdig i løpet av få år og vil med sine 80.000 kvadratmetere bli et landemerke vis a vis nye Økern Sentrum. Økern Portal vil bli et innovativt bygg med bærekraftige løsninger og et godt bespisnings- og servicetilbud som vil være tilrettelagt for de som jobber i bygget og bor i nærområdet. Det planlegges også et hotell i komplekset.

– Vi er opptatt av å skape et pulserende miljø på gateplan. Målet vårt er å få til en miks av spennende spisesteder, kaffebarer, butikker og grønne friområder, sier Groven.

På taket, som byr på et av Oslos flotteste utsiktspunkt, vil det bli takterrasser med publikumsareal. Her er det planlagt store grøntarealer, bikuber, parsellhager og løpebaner.

Vil du vite mer om Økern Portal? Les mer her

Vil du vite mer om Økern Portal?